Velkommen til SnapKollektivet

Velkommen til SNAPKOLLEKTIVET.NO

Wow, for en reise dette har vært!

Vi hadde aldri trodd, da vi lanserte SnapKollektivet 26.juni 2016, hvor stort dette ville bli. Hvilket samhold vi ville skape oss jentene mellom. Med dere som følger med. Responsen vi har fått fra dere har vært overveldende og absolutt helt fantastisk. Aldri i verden kunne vi vite hvor stort dette skulle bli, hvor viktig. Og ikke minst – hvor morsomt!

Vi har valgt mange forskjellige tema vi har snakket om i hver vår tur. Kreativitet, annerledeshet, sosialliv, underliv – listen begynner å bli lang! Vi har delt våre aller innerste tanker, og vi har fått fine tilbakemeldinger fra dere, som lar oss vite at vi ikke er alene. Vi er så takknemlige. For deres tanker rundt temaene vi snakker om, for deres tilbakemeldinger og for at dere følger oss.

Ikke bare har dere fått bli kjent med oss jentene i SnapKollektivet, men vi har fått med oss noen flotte gjestesnappere som så sporty har stilt opp for oss og for dere. Vi ønsker å rette en stor takk til gjestesnapperne som har vært med på å gjøre SnapKollektivet til den åpne og dynamiske Snapchat-kanalen den har blitt.

Ny æra

I det siste har vi kjent på et behov for å si mer. For å utdype det vi snakker om på dagene våre. Vi er ikke ferdig snakka. Vi bobler over av tanker, og har så lyst til å kunne fortelle dere mer om oss, våre tanker og interesser. Ikke minst å dele tankene til SnapKollektivet som et fellesskap.

Vi ønsker fortsatt å skape et åpnere og mer tolerant samfunn. Vårt aller viktigste mål er å vise at det er greit å være akkurat den du er. Det er greit å kjenne på de vonde tankene. Det er greit å ha det kjipt. Du er ikke alene.

Og nå… nå er vi klare for neste kapittel. Er dere?

Tags:
0 delinger
I håp om å inspirere til et mer åpent og tolerant samfunn. Et samfunn hvor det er greit å vise følelsene sine. Et samfunn hvor det er greit å være annerledes, være åpen om det som er vanskelig, og et samfunn der det å være seg selv er mer enn greit nok.
Forrige artikkel

Murene som skiller oss

Neste artikkel

Utenfor

 1. 2. april 2017

  Jeg er sykt klar!

  Gratulerer jenter ?

  1. SnapKollektivet
   3. april 2017

   Tusen takk! Vi gleder oss 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: