Fine ting i en vond verden – Tine Katrine – SnapKollektivet

Fine ting i en vond verden

Det er selvfølgelig viktig å få med seg det som skjer i verden, på vondt og godt. Problemet er når fokuset kun er på det vonde, og vi begynner å glemme alt det gode. Så her er en liste med bare gode nyheter.

Det er vanskelig å vite hva du skal gjøre når du leser om den ene fæle hendelsen etter den andre. Verden føles så liten nå som vi får servert siste nytt fra vi våkner til vi sovner, med nyhetskanaler som vet at det er det skumle som selger. Folk vil lese om bomber og mord og alt som er fælt. Det er vanskelig å ikke bli redd.

Jeg pleier ikke å nevne fæle ting som skjer på mine sosiale medier. Jeg syns det er viktig med fristeder på internett. Så du slipper å bli minnet på alt det vonde uansatt hvor du snur seg. For da blir det så vanskelig å huske at vi faktisk har det mye bedre i verden i dag, enn i gamle dager.

Vi må aldri glemme at det fortsatt skjer gode ting, og at kjærlighet er et av de beste middlene vi har mot hat og ondskap.

Håper det hjalp litt.

Tags:
0 delinger
Tine Katrine er 28 år, bor i Lørenskog og har diagnosen ME. Er litt for glad i å ha mange prosjekter på gang, og prøver å skrive om dem alle samme på blogg.tinekatrine.com.
Forrige artikkel

Kjærlighetssorg? Her er 5 tips for å komme deg videre

Neste artikkel

5 planter som krever lite stell

  1. Paullo
    7. juni 2017

    Så fint med gode nyheter også! Takk ^^,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: