snapkollektivet-jenteprisen

SnapKollektivet er nominert til Jenteprisen!

I samarbeid med Costume deler Plan Norge ut Jenteprisen til en enkeltperson, organisasjon, bedrift eller andre i Norge som engasjerer seg i kampen for jenters rettigheter. Og vi er nominert!

På FNs internasjonale jentedag skal Plan Norge, for første gang i samarbeid med Costume, hylle de som gjør en ekstra innsats for jenters rettigheter – enten i Norge eller ute. Jenteprisen deles ut for sjette gang, og i fjor var det Andrea Voll Voldum som gikk av med seieren.

Blant årets nominerte finner du Ulrikke Falch, Julie Andem, Sumaya Jirde Ali og «de skamløse jentene».

Kampen for kvinners rettigheter er ikke over!

Vi lever i en verden der jenter fortsatt ikke har de samme mulighetene som gutter, der rettighetene våre er under press og der maktbalansen fortsatt er ujevn. I fjor så vi blant annet at Latin-Amerika reiste seg i kampen for kvinners rettigheter. Tusenvis av mennesker samlet seg i gatene for å protestere mot vold mot kvinner. Luisa hadde i den forbindelse en take-over på SnapKollektivet, der hun oppfordret norske medier om å skrive om saken. Kvinnekampen er internasjonal: Vi må vise vår støtte til alle kvinner i alle land som kjemper for rettferdighet, trygghet og frihet. Vi er enda ikke i mål her i Norge, og mange andre land henger fryktelig langt etter. Det er mer enn nok å ta tak i!

Tusen takk til dere som har nominert oss! Vi er evig takknemlig.

Selve prisen deles ut på Ingensteds 11.oktober.

Sees vi der?

Tags:
0 delinger
I håp om å inspirere til et mer åpent og tolerant samfunn. Et samfunn hvor det er greit å vise følelsene sine. Et samfunn hvor det er greit å være annerledes, være åpen om det som er vanskelig, og et samfunn der det å være seg selv er mer enn greit nok.
Forrige artikkel

Jeg ligger ikke på sofaen fordi det er digg

Neste artikkel

Kesha er tilbake – sterkere enn noensinne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *