Kjære pappa - Carina Behrens - SnapKollektivet

Kjære pappa

Hei pappa, husker du meg? Jeg er hun som kommer på middag en gang hvert andre år, som gir deg en klem og smiler og snakker om alt og ingenting, men ingenting av verdi. Vi gjør ikke sånt vi, pappa – snakker om ekte ting. Man snakker jo ikke om ekte ting med mennesker man ikke kjenner.

Men pappa, husker du den gangen vi . . . nei forresten. Jeg hadde tenkt å nevne et fint minne av noe vi hadde gjort sammen, men jeg kommer ikke på noe. De finnes sikkert, de fine minnene, men de ligger kanskje dypt begravd et sted. Jeg var jo så ung da du flyttet ut, så ung at jeg ikke kan huske noe. Og jo eldre jeg ble, jo mindre så vi hverandre.

Minnene har blitt færre og dårligere med årene. Husker du da jeg var 18 år, og du og kjæresten din beskyldte meg for å ha rasert campingplassen deres? Selv om det hadde vært storm natten etter vi dro derfra, jeg og min daværende kjæreste, insisterte dere på at det var vi som hadde rasert. Enda alles campingplasser var ødelagte, var det akkurat vi som hadde ødelagt akkurat deres. Det var ikke vi som ødela campingplassen deres.

Eller husker du da jeg var 4 eller 5 år, kanskje til og med 6, og du drakk øl med vennene dine på uteservering, mens jeg lekte med en schæferhund som endte opp med å bite meg i nakken uten at du la merke til det, og jeg måtte få stivkrampesprøyte?

Eller hva med den gangen jeg var 10 år, og ikke rakk å møte deg før julaften, og du ringe på morgenen 24. desember for å kjefte på meg fordi jeg ikke hadde gitt deg noen gave? Jeg hadde gaven liggende ved siden av meg, jeg husker jeg var skikkelig stolt av hva jeg hadde kjøpt.

Minnene har blitt færre og dårligere med årene. Nå treffes vi med jevne mellomrom. Jevnlig som i at det som regel går ett år eller to mellom hver gang vi sees. Vi prater om alt og ingenting, men ingenting viktig, ingenting av verdi.

Man snakker jo ikke om ekte ting med mennesker man ikke kjenner.

Tags:
0 delinger
Carina Behrens har tidligere jobbet med Spotify og Smud.no, men legger nå all sin tid i inbound marketing. På fritiden bruker hun alt for mye tid på TV-serier, bøker og taco.
Forrige artikkel

Vi har et nytt medlem i SnapKollektivet

Neste artikkel

Når motgang blir til undergang

 1. Maria
  14. oktober 2017

  Dette var utrolig trist å lese </3 Desverre kjenner jeg meg igjen ganske mye her.

 2. Chris
  14. oktober 2017

 3. 14. oktober 2017

  Fine, gode Carina ❤ STOR KLEM! Takk fo at du deler – dette var sterkt å lese ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: