Camille Oneida Charles - SnapKollektivet

Vi har et nytt medlem i SnapKollektivet

Det er med glede at vi endelig kan dele de store nyhetene: Camille Oneida Charles er nå et fast medlem av SnapKollektivet!

Noen av dere kjenner kanskje ansiktet hennes allerede. Camille har vært gjest hos oss flere ganger, og har gjort en strålende jobb hver eneste gang. Med engasjement, humør og kunnskap (og kjempebra musikk) har hun stilt opp med spennende tanker og synspunkter. Vi er kjempeglade for at hun har sagt et rungende JA! til å bli en del av dette lille kollektivet.

Camille er en 28 år gammel lærer, aspirerende skribent og blogger. Hun har en bachelor i pedagogikk og bruker dette i hennes engasjement i samfunnsrelaterte tema. Hun brenner for interseksjonalitet og ønsker å være en tydelig stemme, spesielt for unge minoriteter. Med mange kulturelle identiteter i bagasjen, er hennes mål å nå ut til et bredt publikum på tvers av landegrenser, kulturell bakgrunn og etnisitet.

«Jeg er super gira for å være med i SnapKollektivet! Jeg gleder meg til å både spre kunnskap, og lære masse nytt. Med en god dose humor og masse #BlackGirlMagic, har jeg også lyst til å bidra til at verden blir et mer tolerant sted sammen med resten av squaden!»

Gi henne en varm velkomst!

Bilde av Thomas Leikvoll.

Tags:
0 delinger
I håp om å inspirere til et mer åpent og tolerant samfunn. Et samfunn hvor det er greit å vise følelsene sine. Et samfunn hvor det er greit å være annerledes, være åpen om det som er vanskelig, og et samfunn der det å være seg selv er mer enn greit nok.
Forrige artikkel

Ikke alle menn…

Neste artikkel

Kjære pappa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *