fokus på mannehelse. Mann på benk.

Ikke alle menn…

Eller jo, i alle fall for en runde. For å rette søkelyset mot Movember, mannehelse og rett og slett bare menn generelt, har vi denne runden kun besøk av mannlige gjester. Se frem til skravling om alt fra hverdag, psykisk helse og mannehelse til kreft og kjønnssykdommer.

Vi har fått med oss et arsenal med flotte mannfolk som hver sin dag til hver sin tur skal dele sine opplevelser med å være … mann. For er det en ting vi jentene i SnapKollektivet ikke kan vite så er det nettopp hvordan livet som mann føles. Og det lurer vi fælt på!

November er mannehelse-måneden

Hver november fylles Instagram og Facebook opp med barter i alle farger og fasonger. Movember Norge er en kampanje som ønsker å skape oppmerksomhet rundt mannehelse, med særlig fokus på prostatakreft. I sammenheng med årets kampanje, har vi bestemt oss for å gjøre SnapKollektivet til en mannekanal – for en runde.

Mannehelse er et viktig tema. For det er særlig når det kommer til kjønn at store helseforskjeller dukker opp; menn har lavere forventet levealder enn kvinner. Selvmordsraten er høyere for menn. Menn bruker helsetjenester i mindre grad enn kvinner. Flere menn enn kvinner slutter på videregående skole. Både fysisk helse og psykisk helse er viktig å sette fokuset på, og vi mener at det er viktig at det snakkes om. Vi vil være med på at menn skal få bedre levekår, og vi vil at det skal være greit å være mann og snakke om det som er vanskelig.

Alt dette satt sammen har vist oss hvor viktig det er at vi lar menn få ta over SnapKollektivet. Derfor skal vi få se en rekke forskjellige menn snakke om en rekke forskjellige ting – der alt er mannerelatert. I en hel runde.

Spre ordet – vi gleder oss!

Bilde av Ian Keefe

Tags:
0 delinger
I håp om å inspirere til et mer åpent og tolerant samfunn. Et samfunn hvor det er greit å vise følelsene sine. Et samfunn hvor det er greit å være annerledes, være åpen om det som er vanskelig, og et samfunn der det å være seg selv er mer enn greit nok.
Forrige artikkel

Du er vel glad for å være i live?

Neste artikkel

Vi har et nytt medlem i SnapKollektivet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *