namra, kvinne

Superglad for å være med i gjengen!

Vi har fått et nytt fast medlem i SnapKollektivet, nemlig forfatter, musiker og podcast-queen Namra Saleem. Bli litt bedre kjent med Namra her!

Velkommen til oss! Dumt spørsmål, men hvordan føles det?

– Haha, det føles bra! Jeg har jo fulgt med på dere og hatt æren av å gjeste hos SnapKollektivet før og digger dere virkelig! Også er det noe herlig med å få lov til å rante om ting som er viktige for meg.

Som hva da?

– Jeg har snakka om hvordan kunst og kultur kan løse mye dritt i samfunnet og hvor viktig det er med rollemodeller med ulik flavah og at man kan kjenne seg igjen hos dem. Også fikk jeg også snakke om mitt favvis-tema: Kjærlighet! For en håpløs romantiker som meg var det stas å kunne legge ut om det.

Utenom kjærlighet, hva er du mest opptatt av?

– Helt siden jeg var liten har jeg vært opptatt av urettferdighet. Hver gang jeg opplevde at noen ble kjipt behandlet gikk jeg til kamp. Enten om det var å marsjere opp til rektors kontor eller om det var å få kusinene mine til å gå i kvinnetog på taket i Pakistan.

Hva ser du mest frem til hos SnapKollektivet?

– Jeg er jo superglad for å være den del av gjengen. En av tingene som jeg elsker mest med å snappe er jo responsen man får fra alle seerne, herreallah som jeg digger dem! Ellers håper jeg å få frem mitt perspektiv, og at folk kan få noe ut av det. Jeg har jo fremdeles lyst til å redde verden og tenker at man fint kan få det til via snap, eller i hvert fall at man kan få skapt mer forståelse, åpenhet og kjærlighet.

Vi gleder oss!

Bilde av Heidi Klokk

Tags:
0 delinger
I håp om å inspirere til et mer åpent og tolerant samfunn. Et samfunn hvor det er greit å vise følelsene sine. Et samfunn hvor det er greit å være annerledes, være åpen om det som er vanskelig, og et samfunn der det å være seg selv er mer enn greit nok.
Forrige artikkel

Ut med det gamle, inn med det nye!

Neste artikkel

Childish Gambino med knallsterk musikkvideo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *