snapkollektivet-jenteprisen

SnapKollektivet på Jenteprisen!

I anledning FNs Internasjonale Jentedag deler Plan Norge og Costume ut «Jenteprisen». Vi er ydmyke og stolte av å ha blitt nominert for andre året på rad. Selve utdelingen fant sted på Håndslag i Oslo torsdag 11.oktober, og vi var der!

For syvende året på rad deles prisen ut, med formålet å hedre de som jobber for å bedre kvinners rettigheter, både nasjonalt og internasjonalt. I år vant Mia Landsem, som modig hjelper jenter som blir utsatt for spredning av intime bilder på internett. Hun jobber også for å sette fokus på problemet, og med å begrense spredningen.

Vi gratulerer Mia med prisen!

Tusen takk til Plan International Norge og Costume Norge for den flotte kvelden dere hadde stelt i stand for å feire den Internasjonale Jentedagen. Vi fikk gleden av å møte mange sterke og inspirerende damer. Her er et knippe bilder med flere av oss og kvinner vi har vært så heldige å ha på besøk.

Alle bilder tatt av Michael Angeles / akam1k3.

Tags:
0 delinger
I håp om å inspirere til et mer åpent og tolerant samfunn. Et samfunn hvor det er greit å vise følelsene sine. Et samfunn hvor det er greit å være annerledes, være åpen om det som er vanskelig, og et samfunn der det å være seg selv er mer enn greit nok.
Forrige artikkel

Ønskereprise: Nettvett

Neste artikkel

Ut med det gamle, inn med det nye!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *