snapkollektivet-nettvett

Ønskereprise: Nettvett

Siden rundens tema er «Tabu», deler vi en video fra da Linn (og SnapKollektivet) snakket om deling og spredning av nakenbilder på nett.

Høsten 2017 ble vår egne og dyktige Linn invitert til Arendalsuka for å snakke om nettvett, da spesielt om deling og spredning av intime bilder via Snapchat og andre sosiale medier. I forkant hadde vi Nettvett som tema på SnapKollektivet, og vi spurte om deres erfaringer med problemstillingen. Tilbakemeldingene var mange, såre og så viktige for å sette lys på et samfunnsproblem som stadig flere opplever. Vi er så stolte av de tøffe følgerne våre, som deler sine vonde opplevelser. Tusen takk for deres åpenhet!

Her får du et lite gjensyn:

Bilde av Priscilla Du Preez.

Tags:
0 delinger
I håp om å inspirere til et mer åpent og tolerant samfunn. Et samfunn hvor det er greit å vise følelsene sine. Et samfunn hvor det er greit å være annerledes, være åpen om det som er vanskelig, og et samfunn der det å være seg selv er mer enn greit nok.
Forrige artikkel

Ny runde, nytt tema: Ti tips til deg!

Neste artikkel

SnapKollektivet på Jenteprisen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *