ti-tips-snapkollektivet

Ny runde, nytt tema: Ti tips til deg!

Denne runden blir det tipsbonanza! Vi går i gang med runden «Ti tips» i morgen, og du kan se frem til to gode uker med drøssevis av tips.

Ikke bare kickstarter vi runden med en herlig nyhet (du må nesten vente i spenning), men vi skal innom tips til å overleve som singel, til hva du bør lese i 2019, hva du bør spille og ikke minst – livet som nybakt småbarnsmor.

Tilbakemeldingene vi har fått fra dere har vist oss at tipsrunder er særlig etterspurt. Derfor går vi i gang med to fulle uker spekket med tips og spennende gjester. Vi gleder oss til å komme med våre aller beste oppfordringer til temaene vi velger.

Hvilke tips er det du ønsker å høre mer om? Legg gjerne igjen en kommentar.

Bilde av Ander Burdain.

Tags:
0 delinger
I håp om å inspirere til et mer åpent og tolerant samfunn. Et samfunn hvor det er greit å vise følelsene sine. Et samfunn hvor det er greit å være annerledes, være åpen om det som er vanskelig, og et samfunn der det å være seg selv er mer enn greit nok.
Forrige artikkel

Ti tips til å overleve som singel – på vinteren!

Neste artikkel

Ønskereprise: Nettvett

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *