snapkollektivet-nyhetsbrev

Ting skjer i SnapKollektivet!

I takt med at våren sakte, men sikkert melder sin ankomst skjer det store ting med deres favoritt-kollektiv.

Som mange sikkert har fått med seg fikk vi nylig et nytt medlem. Andrea er nå fast inventar, noe vi er veldig glad for! Andrea er søsteren til Linn, og har gjestet flere ganger tidligere. Hun bringer med seg godt humør, åpenhet rundt angst, morsomme innblikk fra livet med samboer Joachim, refleksjoner rundt reise og eventyr – og mye, mye mer!

Før Andrea ble en del av gjengen, fikk vi også inn Nastaran, som har gjestet flere ganger tidligere. Nastaran bor i Oslo og jobber daglig med mangfold og integrering, temaer som vi også brenner for i SnapKollektivet. Hun er en kul, ærlig og engasjert dame som ikke nøler med å bruke stemmen sin i de sakene hun brenner for, kroppspositivisme er blant en av dem. Vi gleder oss til å fortsette å la oss engasjere av modige Nastaran!

Ikke nok med at Andy McFlurry (som Linn kaller Andrea) OG Nastaran har kommet inn i gjengen, vi får også hele TO tilskudd til! Et kjært og gammelt medlem som vi har savnet kommer tilbake, nemlig Carina! Hun var med å starte SnapKollektivet back in the days, men valgte å slutte som følge av en tung periode i livet. Nå er hun klar for å dele livet med oss i SnapKollektivet igjen. Og siden sist har det skjedd store ting i livet til Carina. En liten søting på nå 3 måneder har snudd livet opp ned for både henne og samboeren Eirik. Den eneste som virker å ta det hele med ro er hunden Bob. Det gleder oss stort å ha Carina tilbake, og vi ønsker henne hjertelig velkommen hjem!

Og sist, men ikke minst Felicia! En dame med mange hatter, og som vi er så glade for også vil bære en SnapKollektivet-hatt (skulle vi for reals laget oss en hatt?). Felicia er, i likhet med mange av oss, opptatt av samfunnet vi lever i og hun brenner for interseksjonell feminisme, antirasisme og mangfold. Hun jobber som innholdsprodusent og påvirker, og er morsom, kreativ og generelt badass. Det blir en fest å ha Felicia med i gjengen!

Siste punkt på nyhetsprogrammet denne gangen er ei skikkelig godbit:

Tidligere i år ble vi kontaktet av en representant fra Snap Norge. De ønsket å gjøre SnapKollektivet til en offisiell kanal – noe vi (etter nøye diskusjon og gjennomgang) har sagt ja til. Vi har fått vår egen stjerne og dette betyr at SnapKollektivet vokser i rasende fart – så her er det bare å henge med i svingene.

Vi ses på snap!
Stor klem fra alle oss.

Bilde av Adi Goldstein.

Tags:
0 delinger
I håp om å inspirere til et mer åpent og tolerant samfunn. Et samfunn hvor det er greit å vise følelsene sine. Et samfunn hvor det er greit å være annerledes, være åpen om det som er vanskelig, og et samfunn der det å være seg selv er mer enn greit nok.
Ingen nyere artikler
Neste artikkel

8.mars – Vi fortsetter å kjempe!

 1. Ingrid Tjosaas
  1. april 2019

  Ja til hatt! Stemmer for type caps.

  1. SnapKollektivet
   1. april 2019

   Å ja! Det hadde jo vært helt nydelig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: