Camille er . . . engasjert.

Camille Oneida CharlesCamille blir lidenskapelig engasjert i alt hun brenner for. Hun elsker å diskutere, dele tanker og reflektere om alt og ingenting. Hun brenner for å lære og formidle det hun kan til andre. Ikke rart det var lærer hun ble til slutt?

Hun var bare 6 år gammel da hun kom til Norge. Med kun mamma og de eneste norske ordene hun hadde lært av mammaen sin («jeg elsker deg»), flyttet hun fra storbyen Toronto, der hun ble født og oppvokst, til…Nittedal.

Med mor fra Jamaica, far fra Trinidad og Tobago, fødested Toronto og rødt pass, har hun ikke alltid vært komfortabel med alle disse identitetene. Mens hun prøvde å finne ut hvem hun var, var det mange som ville definere dette for henne. Det tok mange år med erfaringer, refleksjoner, samtaler, sinne, gråt, utbrudd og sammenbrudd før hun endelig kunne eie alle sidene ved seg selv.

Ellers er hun over gjennomsnittet interessert i musikk og har en tendens til å misbruke Netflix. Hun er også veldig glad i å reise og gjør det så ofte hun kan.

29 år.

Bor i Oslo.

Utdannet pedagog.

Jobber som lærer.

Blogger på camilleoneida.blogg.no..

Camilles foreldre møttes via en kontaktannonse i avisen aka. datidens Tinder. Awesome!