Linn RosenborgLinn er….utålmodig.

Linn ble født i 1983, og har hatt dårlig tid siden den gang. For real, fødselen tok rundt regnet halvannen time. Da riene startet i 16-tiden ba mammaen til Linn onkel Geoff om å fremskynde middagen for at hun skulle få i seg en god porsjon indisk før hun ble tobarnsmor. Linn har forøvrig aldri vært spesielt glad i indisk mat.

Hun har brukt mange år av livet sitt på å finne ut av hvem hun er, og måtte bli godt oppi årene før hun landet på konklusjonen at dette er noe hun aldri vil finne ut av. Det hun vet er at hun er opptatt av rettferdighet, likeverd og likestilling.

Linn er utdannet pedagog, jobber som konsulent innen tiltaksbransjen og blogger fast for Nettavisen, Antirasistisk Senter og Turjenter. På fritiden trener hun kickboksing, og prøver å finne en balanse mellom venner, familie, fest og friluftsliv.

Linn er en sucker for å ligge på sofaen og se på serier i timevis. Ellers elsker hun lange turer i skogen – med telt og dvergdachsen Cava som eneste selskap. Som person er hun sosial og aktiv, men har også et sterkt behov for alenetid. Det absolutt beste hun vet er å være asosial sammen noen – ved å ligge i hver sin sofa, se en klissete film og ikke si et ord til hverandre. For andre kan hun virke selvsikker, tøff og sterk. For seg selv virker hun oftere liten, livredd og svak.

Linn er med i SnapKollektivet fordi hun brenner for et mer åpent samfunn, men også fordi tanken på å være så åpen og blottlagt selv skremmer henne halvt ned i knestående.

35 år.

Født oppvokst i Rælingen, nå bosatt i Oslo(ve).

Jobber som konsulent i tiltaksbransjen.

Blogger på: linnrosenborg.blogg.no.

Linn har knekt koden for hvordan orke mer sjokolade/mer potetgull.