Luisa Fernanda del MarLuisa er . . . lidenskapelig.

Hun elsker av hele sitt hjerte. Det formidler hun gjennom tekst og klissete kjærlighetserklæringer til mannen sin en helt vanlig onsdag. Livet deler Luisa med de hun elsker mest, en tøff treåring, en tålmodig mann og en tøysete fuglehund som heter Chaplin.

Luisa ble født i Colombia og kom til Norge med foreldrene sine som treåring. Mor og far var politiske flyktninger, som forklarer hennes brennende engasjement for rettferdighet og samfunnet. Selv fra tidlig alder. Da hun var 14 år ble Luisa politisk aktiv i Sosialistisk Ungdom, og senere ble hun bystyrerepresentant for moderpartiet i Stavanger. Målet var aldri å bli politiker, og i 2015 la Luisa sitt parlamentariske arbeid på hylla. Engasjementet og aktivismen lever videre i beste velgående.

Etter endt bachelorgrad i samfunnsfag med personalledelse fortsetter hun å dyrke sin interesse for skriving, både på bloggen La Mar, og i egne bokprosjekter. Ved siden av å skrive selv er Luisa glad i å lese bøker, noe hun har altfor mange av allerede. Kultur og musikk ligger hjertet hennes nært, og hun fascineres av design og mote.

33 år.

Bor i Stavanger.

Bachelorgrad i Samfunnsfag med personalledelse.

Blogger på la-mar.no.

Luisa kunne i teorien ha vunnet Idol en gang, fordi hun måtte steppe inn for venninnen som trakk seg.