Namra SaleemNamra er . . . rastløs.

Namra ble født 13. desember, 1985, på selveste Lucia dagen og føler at Santa Lucia-sangen er hennes bursdagssang, selv om hun som aldri fikk være hoved-luciaen. Hun hadde nemlig ikke lyst og langt hår, men store, svarte, ukontrollerbare krøller.

Siden den gang har hun farga håret i alle mulige farger og takket være fantastiske venner og kollegaer har Namra fått æren av å bære Lucia-kronen som voksen, flere ganger til og med!

Namra er en rastløs og kreativ sjel som liker å ha mange baller i lufta. Hun har skrevet oppvekstromanen «I morgen vi ler», skrevet en erotisk tekst basert på Hedda Gabler til antologien «IBSEN: Etter mørkets frembrudd», og spiller i bandet FLTY BRGR GRL. Hun jobbet flere år i NRK som journalist og programleder, før hun bestemte seg for å ta fatt på nye utfordringer.

Selv om livet kan være hektisk for Namra, er hun opptatt av å ta pauser og faktisk lytte til kroppen sin. Hun har nemlig oppdaga at hun ikke merker at hun er stressa før det har bygget seg opp og kroppen plutselig failer. Namra har lært, så nå prøver hun å leve mer zen. Meditere and shit, selv om hun ikke er så flink til det.

Folk flest tror at Namra er utadvendt og supersosial, og selv om hun jo er det, har hun også en innadvendt side og trenger space og alenetid for å lade opp batteriene. Ting som gjør Namra glad er å reise, vårregn og palmetrær, ting som freaker Namra ut er edderkopper og kakerlakker.

Namra er med i SnapKollektivet fordi hun digger at man kan bli kjent med og bonde med mennesker via sosiale medier, via teknologi liksom, og fordi det er en fet måte å prøve å få til en endring i samfunnet på.

33 år.

Født og oppvokst på Sola, nå bosatt i Oslo.

Jobber med kultur og informasjonsarbeid.

Mest aktiv på Instagram (@thenam).

Namra suger på å lyve og får så dårlig samvittighet at for å klare det må hun først lure seg selv til å tro på løgnen.