Thea Fredheim LianThea er . . . romantisk.

Thea skriver mye om kjærlighet. Gjennom hverdagslige betraktninger og store opplevelser er det kjærlighet som opptar henne. Særlig sorgen, det å miste noen du aldri hadde, noe som aldri var eller den du ikke kunne få. Og gleden. Ikke minst gleden.

Da hun var liten, drømte hun å bli forfatter. Seks år gammel, bakerst i klasserommet, var det nettopp «forfatter» som ble stotret frem da spørsmålet kom. Selv om selvtilliten ikke er til stede helt enda, forsøker hun å realisere denne drømmen, litt etter litt, innlegg etter innlegg, på bloggen Life of Oslo. Hun har fortsatt ikke hatt motet til å skrive noe fullstendig, da drømmen fortsatt er skjør. Den kan lett knuses. Men den er der.

Som «voksen», hvis du er voksen når du er 19, valgte hun de trygge veiene. Hun begynte på BI fordi det var der vennene hennes skulle begynne, og hun valgte etter hvert å ta en master i siviløkonomi fordi det var den sikreste måten å skaffe seg en jobb. Nå jobber hun som markedsanalytiker i Oslo sentrum, Excel hver dag og trives veldig godt med det.

31 år.

Bor i Oslo.

Utdannet siviløkonom.

Jobber som markedsanalytiker.

Blogger på lifeofoslo.com.

Thea sover alltid med lyset på i tilfelle det er monstre under senga.