Tine Katrine Fjærestrand RønningsenTine Katrine er . . . surrete.

Helt siden hun var liten har hun drømt om å jobbe med det kreative, og ME diagnosen har ikke stoppet henne så langt. Heller bare bremset det litt. Uten mulighet til å studere eller jobbe er det mye fritid til overs, og hun er kanskje litt for flink til å ta på seg kreative prosjekter.

Bortsett fra foto og skriving, driver hun sin private blogg og youtube-kanal, og har også nylig startet en matblogg på Grønt på bordet. Der hun poster videoer som viser hvor enkelt og godt vegansk mat egentlig er.

På grunn av sykdom får ikke alle prosjektene like mye oppmerksomhet som hun skulle ønske, men Snapkollektivet klarer hun heldigvis å holde følge med. I kollektivet ønsker hun å vise hvordan livet som kronisk og “usynlig” syk er, og oppklare i noen misforståelser. Hun snakker også jevnlig om opplevelser med sosial angst og livet som veganer.

Bortsett fra det kreative, elsker hun å reise verden rundt og å prøve nye matretter. Hun har også grønne fingre med en voksende regnskog inne og en grønnsakshage på balkongen sin. Ellers drømmer hun om å få et badekar.

28 år.

Bor i Lørenskog.

Har diagnosen ME.

Blogger på blogg.tinekatrine.com.

Tine Katrine lager spøker som gir de kleineste stillhetene.